Welkom

Welkom

 

Welkom bij de training ‘Krachtig Besturen en Bestuurlijke Vernieuwing’.

De training bestaat uit drie modules. Iedere module bestaat weer uit een aantal genummerde paragrafen over allerlei onderwerpen die met besturen hebben te maken.

Je kunt gewoon  chronologisch, zoals ik de training heb ingericht, de video’s en podcasts luisteren en de bijstaande oefeningen en opdrachten uitvoeren. Omdat al het trainingsmateriaal direct nu voor je beschikbaar is, kun je de onderwerpen kiezen waarover je nu de grootste vragen hebt.

 

Eigen tempo

Je hebt in een keer toegang gekregen tot al het lesmateriaal, zodat je geheel in je eigen tempo door de lessen heen kunt. Je kunt zelfs als je zou willen direct naar het onderwerp waar je grootste vragen, meeste behoeften tot leren liggen.

 

Spel, discipline en verbondenheid

En nu gaat het spel starten. Maar eerst gaan we naar de discipline van het besturen (module 1), om in de volgende modules meer te spelen.

Je zult gaan merken dat de onderwerpen waarin je gaat verdiepen onderling erg veel met elkaar verband houden. Daar ga ik verder op in bij de podcast de ‘zes natuurwetten van

 

Krachtig Besturen en Bestuurlijke Vernieuwing

Voordat je gaat starten met de inhoud van de training eerst iets over ‘krachtig besturen’, want dat is immers waar je aan mee doet. De online training en het bijbehorende lesmateriaal staat geheel in het teken hiervan besturen.

 

 

‘Krachtig’ betekent besturen dat daadwerkelijk effect heeft.
Besturen dat ergens voor staat .
Over relevante zaken gaat,
Dat het verschil maakt.